Személyi edzés

Teljes körű személyi edzést vállalok, férfiaknak és nőknek egyaránt, mely egyéni igényektől/céloktól függően nagyjából az alábbi pontokból áll:

Bevezetés a testformálás világába:

 • Minden az alapoktól! Főként kezdőknek ajánlom, akik még szinte semmilyen edzésmúltal sem rendelkeznek. 

Egészséges életmód:

 • Tanácsok, tippek, trükkök, amikkel nagyon egyszerűen egészségesebbé varázsolhatod minden napodat akkor is ha nagyon elfoglalt vagy és terembe járni sincs időd!

Személyre szabott edzésterv készítés:

 • A céljaidhoz/genetikádhoz leginkább passzoló edzésprogram /általános, erőemelő, testépítő, erősember, állóképesség javító stb./ megírása.

Személyre szabott étrend készítés:

 • A céljaidhoz/genetikádhoz leginkább passzoló étrend megírása! 

Táplálékkiegészítők:

 • Minden, amit a táplálékkiegészítőkről tudni kell!  Mit? Mikor? Hogyan? Mennyit? Miért? stb.

Edzés otthon:

 • Nincs időd edzőterembe járni? Otthon is könnyen elvégezhető, minden izomcsoportra kiterjedő edzésterv írása!

Izomtömeg növelés:

 • Izomtömeg növelő, mindenre kiterjedő program összeállítása a genetikai adottságidhoz/testtípusodhoz igazítva!

Diéta:

 •  Diétás étrend, súlyzós edzésprogram írása + aerob/kardió tippek a maximális zsírégetés és izommegőrzés céljából!

Általános erőnövelés:

 • Minden izomcsoportra kiterjedő erőedzés, mely minden esetben a gyakorlatok helyes végrehajtásának megtanulásával kezdődik!

Bevezetés az erőemelő sportba:

 • Tetszik az erőemelés? Versenyzésen gondolkozol, de nem ismered igazán a versenyek menetét, szabályait? stb. Itt minden erőemeléssel kapcsolatos kérdésedre választ kapsz!

Bevezetés az erősember sportba:

 • Kezdőknek ajánlom, akiket érdekel ez a sport, de eszközök hiányában nincs, vagy még nem volt lehtőségük kipróbálni a versenyszámokat! Nálunk szinte minden szám kipróbálására lehetőséged lesz!

Általános erősember edzés:

 • Erősember edzések 1hét/összes eszközeinkkel kivitelezhető versenyszám gyakorlása! 

Versenyfelkészítő erősember edzés:

 • Az adott versenyed gyakorlataira, illetve a gyengébb számaidra épített edzésprogram, mely közben megtanítom neked a legjobb technikákat, minden számban, hiszen a technikai felkészülés ugyan olyan fontos, mint a fizikai erő! 

Eszközök/terem biztosítása felkészülésedhez:

 • A környékeden csak olyan termek vannak, ahol még guggoló állvány sincs? Nincs magnézia, nehogy porosak legyenek a gépek? Nem lehet felhúzni, mert a szőnyeget megsérti a ledobott súly? Nincsenek akik figyelnének a nagyobb súlyoknál? Nincs aki rádadja a versenyruháid? Gagyi zene szól? Fél órát kell várni mire sorra kerülsz a fekpadnál? Esetleg az erősember edzések érdekelnek de nincsenek eszközeid? Bármelyik kérdésre "IGEN" a válaszod, itt a helyed! Előzetes egyeztetés után akár a terem nyitvatartásán kívüli időpontban is! Pendrive-on hozd a kedvenc zenéidet és engedd ki a benned lakozó szörnyet! 

Egyéb:

 • Ide tartozik minden olyan egyéb segítség, kérés, kérdés, amikre a fönti pontok nem terjednek ki!

 

Étrendek külön, személyi edzés nélkül is kérhetőek! Bővebb info.: Táplálkozási tanácsadás

Figyelem!

 1. Csak megfelelő alapokra lehet építkezni, ezek megszerzését tartom egyéni céloktól függetlenül a legelső és legfontosabb lépésnek, ezért ha úgy látom, a saját fejlődésed és céljaid elérése érdekében az alapoktól kezdve fogunk átvenni mindent!
 2. Az edzésprogramot, és étrendet követni kell! Ha csalsz, kihagysz edzéseket, nem tartod az étrendet mennyiségileg, és minőségileg, illetve nem hagysz elég időt a szervezetednek regenerálódni, a fejlődésed ingadozó lesz, és nem fogsz tudni még átlagos eredményeket sem elérni sem az erősporokban, sem pedig a testformálás területén! 
 3. Az ellógott/kihagyott edzések, a hosszúra nyúlt éjszakák, az alkohol, és az étrendbeli csalások miatti fejlődéselmaradás végett felelősséget nem vállalok!

A személyi edzések helyszínéről, lebonyolításáról, időtartamáról stb. részletesebben az elérhetőségek menüpont alatt érdeklődhetsz!